ISLAM ❤
ISLAM ❤
Assalammualaikum, welcome to my blog. I am Nur Aqila Saliha. Islam is my life. I love Allah, Rasullah, Al-Quran and more. Alhamdulillah, now Im 11 years old. Insha'Allah I have a lot of follower like Lyssa Faizuren, Nabila Medan and Faqihah Husni. Pray for my excellence in UPKK. You can leave some note in my chatbox. Syukran.
Why ?? :'(
31 August 2012 | 9:26 am | 1 candies


Assalammualaikum Guys... Nampak tak tajuk atas tu ? Oh yeah. Tapi sbelum tu nak ceritakan tentang Merdeka ! Haha . Selamat menyambut kemerdekaan ke 55 guys ! Pergi tak dataran merdeka ? Qila tak pergi pun . Masuk tajuk lain :< .

Qila dengan kawan-kawan Qila dah tak rapat... Dorang kata Qila famous bagaii sana. Qila mana ada famous bagai tu . Lagipun Qila tak suka orang duk perli sana sini.Qila rapt dengan 2 orang kawan Qila je . Qila tak suka ditindas >:( . Then hubungan kitorang pun jadi ape tah. Btw Qila tau.... Kawan sejati itu sukar dicari tetapi Qila dah dapat :'D . Walaupun kawan sejati Qila pindah sekolah. Dia tetap call Qila hari-2 . sama jugak dengan Izzy dan Ain :) . Kau jugak kawan sejati aku dekat fb, game dan bagaiinya... 

Aku bersuyukur dapat kawan macam korang :') . Harap korang tetap jadi kawan baik aku sampai akhir hayat aku... Thanks korang !

Entry ini ditujukan kepada orang tertuntu :D . Jangan comment ! Haha :>